Gener

Sopar Maridatge "Itàlia, Dolce Vita"

Dia: Dimecres 31 de gener

Hora: 20:30 hores

Lloc: Espai gastronòmic "Mes de Vi"

Preu: 39,50€

Entrants

Prossecco "Bortolomiol di Valdobbiadene di Prior 2016" maridat amb barretes de Taleggio cruixents amb daus de poma adobada.

Vi blanc del sud d'Itàlia "Cauterio Falanghina del Sannio DOCG 2016" amb xampinyons a la llimona amb herbes provençals.

Vi blanc "Elena Walch Gewuztraminer 2016" amb tartar de corvina amb maionesa de wasabi i cruixent de pèsols.

Principals

"Badia a Coltibuono Chianti Clasico DOCG 2015" (criança de 12 mesos) Sangiovese, amb bacallà a la livornessa amb tomaquets secs, ceba, julivert i olives negres.

"Lunari Montepulciano d'Abruzzo Coste di Moro 2012" amb rostit de senglar amb mole de xocolata i espècies

Postre

"Grappa de Barolo" amb tartaletes de pera amb crema i avellanes.

Salut i bon vi!

reservar>>

Febrer

Cata vertical de "Massuria" - 100% Mencía - DO Bierzo

Dia: Dimecres 21 de febrer

Hora: 20:30 hores

Lloc: Espai gastronomic "Mes de Vi"

Preu: Per determinar

Cata vertical de "Massuria" vi de la denominació d'origen Bierzo elaborat pel Josep Mas Asturias, enóleg d'aquest vi d'autor.

En Josep és enginyer agrónom per la Universitat de Lleida, va acabar els seus estudis a Montpellier i va estar els anys 2002, 2003 i 2004 a Burdeus, treballant per Jean-Claude Berruet (enòleg de Chateau Petrus).

Al 2005 va decidir tornar i va estar cercant vinyes on establir-se i elaborar el seu vi pel nord d'Espanya. Va trobar allò que buscava a la comarca del Bierzo (León) i des de llavors el seu Massuria és un referent de la denominació.

Vins de Mencia 100%, vinyes de 60 anys d'edat.

5,5 hectarees repartides en 14 parcel·les a Canedo, Villadecanes, Valtuille y Campo.

Tastarem les anyades del 2007, 2008, 2011, 2013.

reservar>>

Març

Dia: pendent activitat